Siapa boleh tolong ajar cara install garmin pada GPS device

MFM welcomes you to the world of GPS navigation. If you face any problem, feel free to ask our experienced members here :D

Moderators: Moderators, Regional Mappers

Forum rules
1. Be nice to each other and respect the moderators. Post in normal font size, color and weight. Follow Nettiquette
2. This forum is for beginners to ask questions and familiarize themselves to the world of GPS navigation. Senior members are encouraged to answer newbie questions
3. NO abuse, profanity and insults
4. NO spamming, cross posting and opening of duplicate topics
5. NO advertisement post or link
6. NO post/link to warez, cracks, serials or illegally obtained copyrighted content
7. Each message posted is owned by and is the opinion of the original poster. Neither mfm nor its owner or moderators are legally responsible for anything posted on the forum
kamalqr
Posts: 14
Joined: Wed Apr 20, 2011 11:32 pm
Location: kuala lumpur

Siapa boleh tolong ajar cara install garmin pada GPS device

Postby kamalqr » Tue May 10, 2011 1:18 am

:welcome: #-o Saya minta tolong pada otai otai :peace: yang mahir untuk mengajar saya cara install garmin dalam device GPS saya, saya telah tersilap beli papago, sakit hati mengunakan papago :fire: ... tolong ajar saya

User avatar
Inggo
Contributor
Posts: 1093
Joined: Mon Jul 13, 2009 8:36 am
Location: N04'37.399"E103'12.484" MyGPS,Nuvi,PapagoX2/X3/X5 Mapking, I-GO, GarminXT GoSPEED
Contact:

Re: Siapa boleh tolong ajar cara install garmin pada GPS dev

Postby Inggo » Tue May 10, 2011 2:54 am

kamalqr wrote::welcome: #-o Saya minta tolong pada otai otai :peace: yang mahir untuk mengajar saya cara install garmin dalam device GPS saya, saya telah tersilap beli papago, sakit hati mengunakan papago :fire: ... tolong ajar saya

apa pasal sakit hati :-? Jual je lah... :-'
kat sini: http://www.malfreemaps.com/viewforum.php?f=29

-------
anyway, Papago is ok to me,
the papago's graphic is nicer rather than my nuvi 295W.
with garmin, i am always wrong way in junction that have more than one flyover.
Image
Image
Image
...maybe the -m'force'm- will be with you, always.. :peace:
:mrgreen: Skywalker

keriput
Posts: 18
Joined: Sun Apr 24, 2011 12:36 pm

Re: Siapa boleh tolong ajar cara install garmin pada GPS dev

Postby keriput » Tue May 10, 2011 1:16 pm

Jual je lah murah2 .saya nak beli, boleh kontek saya

0199557108

kamalqr
Posts: 14
Joined: Wed Apr 20, 2011 11:32 pm
Location: kuala lumpur

Re: Siapa boleh tolong ajar cara install garmin pada GPS dev

Postby kamalqr » Tue May 10, 2011 11:52 pm

maaf saya tak nak jual, masalah gps saya cuma perlu install software garmin jer. device masih boleh guna. :finga:

ajay
Posts: 387
Joined: Fri Sep 19, 2008 9:40 am
Location: Bdr Baru Bangi
Contact:

Re: Siapa boleh tolong ajar cara install garmin pada GPS dev

Postby ajay » Wed May 11, 2011 7:01 am

what kind of gps device u have?
from Garmin Que for Pocket PC to Garmin Mobile XT for Windows Mobile to Nuvi 205W to Papago M9 for Android & now Garmin Nuvi 2576.

User avatar
tlchuan
Polygon Mapper
Posts: 2005
Joined: Wed Sep 17, 2008 8:15 am
Location: Subang Jaya (x10 & Oregon 300)Garmin 255w sgmy, 2575RLM, Wayway 5035
Contact:

Re: Siapa boleh tolong ajar cara install garmin pada GPS dev

Postby tlchuan » Wed May 11, 2011 7:54 pm

tak apa bayar saya sikit i boleh ajar
Image

kamalqr
Posts: 14
Joined: Wed Apr 20, 2011 11:32 pm
Location: kuala lumpur

Re: Siapa boleh tolong ajar cara install garmin pada GPS dev

Postby kamalqr » Wed May 11, 2011 9:53 pm

ajay - saya beli gps brand celltech dan run papago, tapi sekarang saya nak tukar papago kepada garmin. Awak tahu cara install garmin dalam kad memori?

tlchuan - ok berapa bayaran yang perlu saya bayar?

User avatar
Inggo
Contributor
Posts: 1093
Joined: Mon Jul 13, 2009 8:36 am
Location: N04'37.399"E103'12.484" MyGPS,Nuvi,PapagoX2/X3/X5 Mapking, I-GO, GarminXT GoSPEED
Contact:

Re: Siapa boleh tolong ajar cara install garmin pada GPS dev

Postby Inggo » Thu May 12, 2011 4:32 pm

kamalqr wrote:ajay - saya beli gps brand celltech dan run papago, tapi sekarang saya nak tukar papago kepada garmin. Awak tahu cara install garmin dalam kad memori?

tlchuan - ok berapa bayaran yang perlu saya bayar?

for learn how to godek & using your gps?..
it's free :mrgreen:

just belanja makan jer... :D
nak ? :$$:
Image
Image
Image
...maybe the -m'force'm- will be with you, always.. :peace:
:mrgreen: Skywalker

User avatar
moeyhc
Valued Contributor
Posts: 2221
Joined: Wed Sep 17, 2008 10:53 am
Location: Penang - Nuvi 300, 205W, 2575RLM, M1200, M1000B/C, Papago N1

Re: Siapa boleh tolong ajar cara install garmin pada GPS dev

Postby moeyhc » Thu May 12, 2011 4:38 pm

Boleh datang ke GG NPM/Pulau Pinang hari ini, kita akan cuba bantu...
Common Sense Is Not Common.

User avatar
tlchuan
Polygon Mapper
Posts: 2005
Joined: Wed Sep 17, 2008 8:15 am
Location: Subang Jaya (x10 & Oregon 300)Garmin 255w sgmy, 2575RLM, Wayway 5035
Contact:

Re: Siapa boleh tolong ajar cara install garmin pada GPS dev

Postby tlchuan » Thu May 12, 2011 10:17 pm

kamalqr wrote:ajay - saya beli gps brand celltech dan run papago, tapi sekarang saya nak tukar papago kepada garmin. Awak tahu cara install garmin dalam kad memori?

tlchuan - ok berapa bayaran yang perlu saya bayar?


tak banyak belanja makan malam ja =P~
Image


Return to “Newbie Lounge”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests